tiistai 28. helmikuuta 2012

Kansankodissa kaikki hyvin

Edellisviikonloppuna sain vieraita Göteborgista ja Uppsalasta kun Kalle ja Matleena saapuivat ensimmäiseen möteen tänne kuningaskunnan pääkaupunkiin. Lauantaina juhlittiin tupareita pienen kalasin merkeissä täällä Hägerstenissä ja myöhemmin yöllä kaupungilla. Oltiin Oonan kanssa kutsuttu aika paljon ihmisiä ja meteli oli sen mukainen, mutta naapurit eivät olleet moksiskaan. Täällä Ruotsissa naapureita kunnioitetaan ja rakastetaan - ei tulla turhaan valittamaan ja pilaamaan toisten iltaa, vaan annetaan heidän pitää hauskaa ja iloita ystävien seurassa. ;) (Puhuin äsken Kallen kanssa puhelimessa ja jäi hiukan päälle tämä Ruotsin ylistys -läppä. Sori!)

Viime vkl oli hiukan rauhallisempi. Äiti, Laura ja Lotta lensi Itämeren yli perjantaina ja seilasivat takaisin sunnuntai-iltana. Virallisena osuutena (Äiskän pyynnöstä, Lotan ja Lauran harmiksi) esittelin yliopistoalueen, mutta loput ajasta käytettiin kaupoissa kiertelyyn ja kahviloissa istuskeluun. Niin ja tavattiin myös lauantaina meidän vanha Gamla stanin aikainen naapurimme ja hänen pari lastaan. Det var väldigt trevligt! :)

Täällä on jo kadut sulat ja lämpötilat reippaasti plussan puolella, eli kevät on jo täydessä vauhdissa. Härligt! Tukholmalaisilla on nyt hiihtolomaviikko meneillään ja Oona lähti Martinin kanssa Alpeille laskemaan, which means that I'm home alone. Tylsää, mutta samalla tosi rentouttavaa. Illallakin pystyy helpommin lukemaan tenttiin, kun ei ole koko ajan kiusausta jutella toisen kanssa..


Niin ja hei, arvatkaapa mitä! Meikäläinen venäytti eilen pakaralihaksen ja kävelen kuin ankka at the moment. Note to self: Älä lenkkeile, kun et sitä osaa! Onneksi "YTHS":n mukava naisdoktori antoi lääkkeitä särkyyn.

Kahvi porisi loppuun, joten nyt on aika lopettaa. Hyvää tiistaita mussukat!

 Matleena <3 kanelbulle
 Tom, Chris, meikä, Matski ja Callé tuparitunnelmissa
 Martina och Rikard
 Mina kära systrar på Telefonplan
 Estelle Silvia Ewa Maryn kunniaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti